Skip to main content

Jaunumi

Dārziņu LOD2 modelis

09.05.2024

Tagad Dārziņu LOD2 modeli var gan apskatīt kartē RĪGA LOD2, gan arī lejupielādēt kā atvērtos datus *.gdb, *.skp, *.obj, *.3ds un *.gml datu formātos GEO RĪGA atvērto datu sadaļā.

Aptauja Rīgas apkaimju perspektīvo centru identificēšanai

09.05.2024

Rīgas pašvaldībā vēl 15 apkaimēm ārpus Rīgas vēsturiskā centra un tā aizsardzības zonas nav noteikts apkaimes centrs. Attiecīgi līdz šī gada 28. maijam Rīgas pašvaldības Pilsētas attīstības departaments aicina rīdziniekus izteikt viedokli par teritoriju vai vietu, kur varētu būt šo apkaimju perspektīvais centrs. Aptauja pieejama sadaļā Iesaisties.

Elektroskrejriteņu izmantošanas nosacījumi

09.05.2024

No 1. maija koplietošanas elektroskrejriteņus un velosipēdus Vecrīgā varēs novietot tikai speciāli izveidotās vietās, kas nozīmē, ka novietošanas aizlieguma zonā būs visa Vecrīga. Savukārt no 1. jūnija šī zona tiks paplašināta līdz Elizabetes ielai un pakāpeniski tiks ieviesta visā Rīgas vēsturiskā centra teritorijā. Koplietošanas transportlīdzekļu ātruma ierobežojuma zonas un novietošanas aizlieguma zonas iespējas aplūkot tematiskajā kartē Satiksme un mobilitāte.

Aptauja par kultūras piedāvājumu Rīgā

25.04.2024

Sadaļā Iesaisties ir publicēta Rīgas pašvaldības aptauja, kurā līdz 15. maijam iedzīvotāji aicināti paust viedokli par kultūras iespējām Rīgā (kultūrvietas, brīvais laiks, kultūras pakalpojumi, sabiedriskā līdzdalība u.c. aspekti).

Sērijveida daudzdzīvokļu ēku lodžiju aizstiklošanas skiču projekti

22.04.2024

Tematiskajā kartē Pilsētvide publicēta informācija par lodžiju aizstiklošanas skiču projektiem visām sērijveida dzīvojamām ēkām ar lodžijām. Katrai sērijveida ēkai definēts skices statuss. Ja noteikts statuss “IR” un skice ir pievienota datu kopai, mājas iedzīvotāji var izmantot skici savu lodžiju aizstiklošanai.

Skip to content

Tīmekļa vietnē tiek apstrādātas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kas ir būtiskas, un ļauj piekļūt dažādām tīmekļa vietnes daļām. Nepieciešamās sīkdatnes tiek saglabātas Tavā datorā, viedtālrunī, planšetdatorā vai citā ierīcē vietnes apmeklējuma un pārlūkošanas laikā vai noteiktā laika periodā. Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas tīmekļa vietnes darbībai, tāpēc tās nevar izslēgt, un tādēļ lietotāja piekrišana šai sīkdatņu kategorijai netiek prasīta.